22 Şubat 2013 Cuma

Kızımı beklerken

İlk hamile olduğumu öğrenince yüreğim titredi resmen.. İstiyordum ama gerçek olunca aman Allah'ım dedim. Ama bedenimdeki değişikliklerle birlikte bende değişmeye başladım artık günler geçmiyordu hemen kucağıma almak istedim. Kokusunu hissetmek istedim. Daha çok şey söylemek isterim ama olmuyor tarifsiz duygular, heyecanlar yaşıyorum şimdi kızımla...

Allah isteyen herkese nasip etsin..
Tüm miniklere ailesiyle birlikte önce sağlık sonra mutluluklar dilerim.
Bütün kuzucukları öpün benim için :))






Canım Ailem

Herkesin ailesi özeldir....

Onlarda benim için çok özeller. 33 yıllık evliliklerine 3 kız çocuğu sığdırmışlar. Hep birlikte olmak dileğiyle.... Sizi çok seviyorum.


19 Şubat 2013 Salı

Çocuk Modası


 Duru ya kalsa gece uyurken bile etek ile yatacak. İnanın pantalon giydirirken binbir takla atıyorum.

Manken tatlı olunca kıyafetin önemi kalmıyor :)))






 


 

18 Şubat 2013 Pazartesi

Sağlık - Ev Halleri

Duru bu son 1 - 1,5 aylık zamanı sürekli hasta geçirdi. İlk idrar yolu enfeksiyonu ile başladı. 1 hafta sonra boğaz enfeksiyonu yaşadı. En son kanda enfeksiyon çıktı. Canım yavrum sürekli bir ateş ile boğuştu. Bu zamanda 2 kutu antibiyotik 4 iğne oldu :(((

Sonunda çok şükür geçti. Bugün okula tekrardan başladı. O kadar heyecanlıydı ki sabah kıyamam...

Bu zaman zarfında inanın hiç bir şey yapamadık kapı dışarı çıkmadık desem yeridir. O da bende çooook sıkıldık. Sadece Duru'nun tiyatrolarını ihmal etmedik.

Genel olarak bu kış misafirlik yaptık. Çocuklarla bir arada eğlendik. Aslında hiç bana göre bir durum değil ama alıştım artık çok keyif alıyorum.

Bundan sonra Duru'nun iyileşmesi havaların biraz düzelmesi ile yeniden eski yaşantımıza geri dönmek bana çok iyi gelecek.
















5 Şubat 2013 Salı

Bu Kış

Ben bu zamana kadar çok yoğun bir iş hayatı geçirdim. Hamilelikte de bu böööööyle devam etti. Bebeğim doğdu 1,5 aylıktı anneme bırakıp işe geldiğimde.... ( anne sütü vermiyordum )
O kadar özlüyordum ki, özellikle rahatsız olduğu günlerde meraktan çıldırıyordum. Zaten buraları çok detaylı anlatmama gerek yok. Tüm anneler biliyor nelerin özlendiğini :)))

4 yıl boyunca her gün anadolu - avrupa yakası gittim geldim ben... veeee sonunda gücüm bitti hiç bir şey anlamadan 3 yaşına geldi. Çok özlem duydum çocuğumla birlikte vakit geçirmeye. Bu kış yeter dedim. İşten ayrıldım. 1 sene kesinlikle çalışmayacağım dedim. Şuan çalışmıyorum.

Ve çocuğumla yapmak istediğim herşeyi yapıyorum. Tabiki kreşe devam ediyor. Ama rahatsız mı birlikte evde geçiyoruz koşturmadan doktora gidiyoruz. Bazı günler okulu asıp gezmeye gidiyoruz hayatı daha sakin yaşıyoruz ve bu kesinlikle bizim ilişkimizede yansıyor.

Tüm annelere nasip olsun diyor sizi çok öpüyorum :)))

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...