7 Nisan 2013 Pazar

Oyun oynamanın önemi

Oyun oyun oyun...

Duru ile 24 saat oyun oynasak 25.saat gene oyun ister heralde :))

Tüm çocuklar böyle hayatı oynarak öğreniyorlar. Evet en büyük zevkleri hatta çoğu zaman onlarla iletişim için en büyük en önemli aracımızdır oyun. Biz ailece oynamayı çok seviyoruz..

Geçenlerde Pisikolog, Terapist, Parents dergisi yazarı Tansu Oskay'ın oyun oynamanın önemini konuşmak için toplandık. Bağdat Caddesinde ki Nivokido bize ev sahipliği yaptı. Çok tatlı 2 girişimci annenin açtığı bir oyuncakcı.. Mutlaka bir uğrayın derim Duru orda çok mutlu oldu.. Tüm satılan oyuncakları açık şekilde görebileceğiniz bir yer böylece çocuğunuz o oyuncağı sevip sevmediğini anlayabileceksiniz.

Bu eğitim benim için çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Tansu Oskay'ın eğitimleri devam ediyor.. Mutlaka takip edin derim...


4 yorum:

  1. Ne güzel bir yer,bilgi için teşekkürler,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,
    bloğunuzu yeni anne olmuş biri olarak hemen takibe aldım.bu oyun oynama merkezi ilgimi çekti.kaç aylık veya yaş için uygun burası acaba?
    bende bloğuma beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Kac aylık cocugunuz bilmiyorum ama mutlaka size uygun bir yer olacaktır. Hem tanismaniz hem de yeri öğrenmeniz açısından bu 23 nisan da çok güzel etkinlikler duzenliyorlar tamamen ücretsiz olan etkinlige katılabilirsiniz.

    Twitter dan takibe alırsanız yönlendirme yapabilirim. @sezenparim

    Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...