25 Haziran 2012 Pazartesi

Ateş

Çooook zaman oldu yazmayalı...

Valla değil yazmak oturacak zamanın olmadı bu ara :)

İlk fırsattı bulduğum an şimdi taaa ilk baştan başlamak istedim.

Bir cuma günü kızı okuldan aldıktan sonra evde keyifler yerindeyken arkadaşlarımız aradı Cumartesi akşamı sizdeyiz... Süper bir haber onların oğlanla kız oynar bizde muhabbet edecektik. Onları planlarken güvenlikten gelen bir telefon

- İyi akşamlar, aracınıza vuruldu. İner misiniz?
- Tabikiiiii

Aracın sağ arka tamponu içeri göçmüş bir şekilde servise götürdü eşim cumartesi sabahı bende evde kızla kahvaltıda.. eşimden telefon

- Canım serviste aracı gösterirken görevli gelip sağ ön kısmına vurdu. Hahahahaa gülüyorum şaka dimi ? Maalesefff




Aman neyse canım cana geleceğine mala gelsin teorisiyle boşverdik. Konuklarımızı bekliyoruz. Soframız güzel keyifler güzel geceye doğru benim kız nazlanmaya başladı uyuttuk ama 1 saat geçti geçmedi ateş, kusma ile uyandı doğruuuu doktora tetkikler yapıldı. Ateş düşürücü antibiyotik verdiler evimize döndük. Ancak hikaye böyle bitmedi. Tam 4-5 gün boyunca ateş düşmedi. Tahliller yaptık kanda enfeksiyon var dediler dünyam karardı resmen o kadar korktumki tarifi yok. Ne demek ti kanda enfeksiyon ? Neyse ki doktorumuz nedeni belli olmayan dan korkacaksın dedi bu boğaz enfeksiyonu kana karışmış ilaçlar ondan fayda etmiyor dedi. En sonunda serum bağlandı. Damardan antibiyotik verildi. Sonra 2 gün iğne :( en sonunda normal ilaçlarımızı içmeye başladı ve sonunda düzeldi. Canım kızım anneciğim gözlerim yanıyor dedi ve o kadar haklıydıki inanmayacaksınız ateş 40,7 idi. Çok şükür şimdi çoook iyi.

1 haftalık ilaç tedaviside bittikten sonra bomba gibi aramıza döndü :))) Seni çok seviyorum canım kızım. Sürekli telefonun arkasındaki aynadan gözlerine bakmak istediği için aklıma geldi resim çekmek hemde oynamış olduk bu arada... Seni bir daha böyle görmek istemiyorum canım kızım.



4 yorum:

  1. büyük geçmiş olsun.. allah bir daha yaşatmasın inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Ah canim cok gecmis olsun. Umarim simdi daha iyidir. Onlara birsey olunca canimizdan can gidiyor.

    YanıtlaSil
  3. çoook geçmiş olsun , çaresizlik duygusu sarıyorya o anda,nefret ediyorum o duygudan,allah şifa versin,hastalık yüzü görmesin inş.
    blogger annelerde görüp takibe aldım hemen ,banada beklerim
    bebekvesaire.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun dılıyorum sizlere cokda tatlıymış tesadufen denk geldim ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...