16 Mart 2013 Cumartesi

Sosyal Anneler

Sosyal anneler ismi çok sonra çıktı aslında...

Birgün twitter da bakınırken kızları kendi aralarında konuşurken buldum girdim aralarına hadi buluşalım diyorlardı. O gün mü bugün mü? Orda mı burda mı ? derken sonunda buluşma günü geldi. iyiki de bir şey beni itmiş. Ne kadar tatlı insanlarla tanışmış oldum.

1 gün öncesinde tüm gün dışarda olmak ve gecede Duru'nun alerji öksürügünden dolayı hiç uyumamamdan kaynaklanan acaip bir yorgunluk vardı üstümde.. O tatlı annelerin hoş sohbetleri bana ninni gibi geldi :) İnşallah aralarında beni yanlış anlayan olmaz diye düşünmeden edemedim. Tabi aynı zamanda da beni bir tek onlar anlardı herhalde...

Twitter da yazışırken sürekli bu ne etkinliği ? Kim düzenliyor ? gibi sorular gelince Burcu  ve Merve bizde sosyal anneler olalım dediler :) şaka yollu başlayan bir oluşum çıktı ortaya. Onun adı da Sosyal Anneler oldu.

Çok güzel vakit geçirdik. Bundan sonra ayda 1 tekrarlayalım dedik. Ama son günlerde o kadar çok plan yaptık ki her hafta buluşursak yaz sonuna anca biter :))



Hepinizi çok öpüyorum...


4 yorum:

  1. Harika bir gündü, egolarından arınmış bir ekiptik, herkes son derece rahattı, sıcak ve samimiydi, sık sık yapalım derim Sezencim, öptüm Durunu seni

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel buluşup tanışmışsınız, çok özendim :) Kesinlikle benim de ihtiyacım var... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman istersen bekleriz. Surekli bulusuyoruz. Bana ulasabilirsin

      Sil
  3. Ay yeni görüyorum süper yazmışsın Sezen :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...