20 Nisan 2012 Cuma

Okul Derdi

Her zaman iyi gitmiyor hayat maalesef...

Duru'nun gene başladı ben okula gitmek istemiyorum derdi. Günlerdir mız mız günlerdir ağlamaklı haliyle artık sinirlerim iyice bozuldu. Artık ne yapacağımı bilmiyorum.

Biliyorum çoğuna göre çok olağan bir durum. Aman ne var 2 gün diretir sonra geçer! Ya da sen önemseme ya da şöyle yap böyle yap gibi mutlaka yaşayanlar yorum yapacaktır. Ancak olay günlerdir kızımın ağladığını görmek.

Ve bu durumdan çok sıkılmak. Seni çok seviyorum canım kızım. Her zaman mutlu ol, hiç bir şey seni üzmesin.

7 yorum:

  1. benim oğlumda gidiyor.2 ay nerdeyse işkence gibiydi.yarımgün gidiyordu.okulun pedegoğu tam güne geçmesi gerektiğini adapte olamadığını söyledi.tam güne geçtik.şu an çok iyiyiz.sabret geçicek.dönem dönem oluyor.sevgiler.(kodlamayı kaldırırsan mesajlardaki herkes daha kolay yorum yapar)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim inşallah geçecek... ( Bu arada kodlamayı kaldırmayı bulamadım kodlamayı nasıl yaptım onuda bilmiyorum :))) bayağı bakındım ama maalesef )

    YanıtlaSil
  3. çok zor bir süreç... Her çocuk farklı tepki veriyor ne desek boş...
    Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. gercekten zor bır surec..herkeısn cocugu farklı tabıkıı...ıstersen destek alırsın bır sure sonra basemezsen...umaırm en guzel yollla atlatrsınız..sevgıler

    YanıtlaSil
  5. bu duruma çok takılma gerekirse sende onunla bir süre okulda kal.alışana kadar.sonunda alışacak bu tür vakalar oğu kişide olur ve atlatılır.

    YanıtlaSil
  6. Duru okula başlayalı 7 ay oldu ilk önce evet alışana kadar zaten bu dönemi geçirmiştik. Benim için en önemlisi önceden bıraktığımda ağlıyordu ama ben arkamı dönüp çıktığımda herşey yoluna giriyordu. Ama şimdi gün içerisinde de ağlıyor durmuyor :(

    YanıtlaSil
  7. Ayrıca hepinize teşekkürler yorumlar için...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...